top of page

Supplerende information

Oversigt over fordelene

  • Opbevar sikkert op til 92 flasker vin på The Vault i vores vinopbevaringsfaciliteter

  • Adgang til ubegrænsede bookinger af borde i vores luksuriøse spisestue / lounge og bar med op til ni gæster per medlem (det er muligt at medbringe mere end ni mod et ekstra gebyr) 

  • Første prioritet til at booke vores private vinlokale (op til 12 personer) til dig og dine gæster.

  • Hver måned modtager du et nyhedsbrev, der beskriver de mulige begivenheder i de kommende uger.

  • Du få første prioritet at deltage i alle vinbegivenheder, vinsmagninger og pop up vin- og madaftener, der afholdes i vores klub hele året.

  • Vinarrangementer med vinproducenter er altid gratis for Black Diamond-medlemmer

 

Vinopbevaring

Opbevar sikkert op til 92 flasker vin på The Vault i vores vinopbevaringsfaciliteter. Dine flasker opbevares på et sikkert sted med ideelle temperaturer og fugtighed, så du kan have fuld tillid til, at din vin plejes godt. Hver flaske modtager en stregkode og forbindes til din konto. Du kan se din vin online og placere en ordre på til åbning i vores spisestue / lounge områder eller "take away".

Vinklub

Når du bliver Black Diamond-medlem af vores The Vault, får du adgang til ubegrænsede bookinger af borde i vores luksuriøse spisestue / lounge og bar. Du har endvidere første prioritet til at booke vores private vinlokale (op til 12 personer) til dig og dine gæster.

Det er nemt at gå online og få adgang til din medlemskabsside, angiv flasken med DIN VIN du vil åbne, book et bord samt tidspunkt, vælg den evt. ledsagende mad du vil nyde til vinen - og alt er klar - når du ankommer. Du kan også ringe direkte til os for at arrangere aftalen. Vi tager imod reservationer fra tre måneder til 48 timer i forvejen. Last minute bookinger kan foretages. Vi vil altid gøre vores bedste indsats for at imødekomme alle anmodninger.

En af vores top Sommeliers vil være klar til at byde dig og dine gæster velkommen og præsentere den vin, du vil nyde, med interessante fakta og smagsnoter. Du kan endda bestille en blindsmagning med flere flasker, hvis du vil. Der er ingen ekstra omkostninger.

Faktisk betaler du aldrig mere end det årligt medlemsgebyr for at drikke DIN vin på THE VAULT med din egen Sommelier til rådighed.

Begivenheder

Hver måned modtager du et nyhedsbrev, der beskriver de mulige begivenheder i de kommende uger. Som Black Diamond-medlem får du første prioritet at deltage i alle vinbegivenheder, vinsmagninger og pop up vin- og madaftener, der afholdes i vores klub hele året.  Vinarrangementer med vinproducenter er altid gratis for Black Diamond-medlemmer.

bottom of page