top of page

Du er inviteret til at deltage i en eksklusiv vinklub på Hauser Plads 

The Vault Final 1-01_edited_edited.png
Wine Bottle Selection_edited.jpg
kloster picture.jpg
Red Wine Tasting_edited.jpg

THE VAULT er en eksklusiv vinklub og vinlagerfacilitet, der vil åbner sine døre i 2022 for alle vinelskere og samlere på Hauser Plads 32 - det nøjagtige sted, hvor den berømte St. Gertruds Kloster restaurant eksisterede i mere end 20 år. 

Black Diamond er det mest eksklusive medlemskabsniveau i The Vault og er kun tilgægelight ved invitation.

Medlemskab er 25.000 DKK (inc. moms) om året for en privatperson og

40.000 DKK (ex. moms) om året for selskaber (3 navne på medlemskabet). 

Ønsker du at nyde udsøgte vine i din egen private klub hvor dine vine bliver præsenteret af nogle af de bedst bedømte Sommeliers i verden? Du får den fulde opmærksomhed fra en af ​​vores certificerede og kyndige - men vigtigst af alt - VENNLIGE Sommeliers. Læs om alle fordelene ved Black Diamond-medlemskab nedenfor.

Black Diamond Membership Benefits  

Vinopbevaring

Opbevar sikkert op til 92 flasker vin i vores vinopbevaringsfaciliteter. Hver flaske modtager en stregkode og forbindes til din konto.

Du kan se din vin online og placere en ordre på, til åbning i vores spisestue eller "take away"

Begivenheder

Du vil have først prioritet til at deltage i alle vinbegivenheder, vinsmagninger og pop up vin- og madaftener, der afholdes i vores klub hele året. Hver måned modtager du et nyhedsbrev, der beskriver de mulige begivenheder i de kommende uger.

Vinklub

Når du bliver Black Diamond-medlem af The Vault, får du adgang til ubegrænsede bookinger af borde i vores luksuriøse spisestue og bar. Og første prioritet at booke vores private vinlokale til dig og dine gæster.

Særlige priser

Inkluderet i medlemskabet er muligheden for at bestille flere vine fra din personlige vinkælder, efter du er ankommet til The Vault. Dette giver dig mere fleksibilitet, når du skal beslutte, hvilke vine du skal drikke hver aften. Kun Black Diamond-medlemmer er tilladt denne rettighed.

Kontakt

Er du interesseret i at blive Black Diamond-medlem?

I så fald skal du udfylde dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer for at arrangere opsætning af dit medlemskab

Tak for indsendelsen! Vi vil snart kontakte dig.
bottom of page